Siesta 39

Siesta39 Voorwaarden & Gedragscode

Algemene voorwaarden

Door het maken van een reservering bij ons stemt u toe aan onze voorwaarden en regels. Alvorens u Siesta39 bezoekt, vragen wij u vriendelijk onze gedragscode aandachtig te lezen. Hartelijk dank voor uw medewerking!

Het respecteren van uw geboekte tijd is essentieel: gelieve op tijd aan te komen en de ruimte ook tijdig te verlaten. Onze medewerkers openen de deur als uw tijd verstreken is. Vertraging bij aankomst zal worden afgetrokken van uw totale boekingstijd. We behouden ons het recht voor om gasten te weigeren. Door onze faciliteiten te betreden, gaat u akkoord met de Siesta39 Gedragscode.

Hygiëne en Veiligheid

Voordat u gebruik maakt van onze voorzieningen, bent u verplicht te douchen. Gebruik van handdoeken in de sauna en het dragen van slippers is noodzakelijk voor hygiëne en veiligheid. Persoonlijke verzorging die de wellnessruimte kan verontreinigen, zoals ontharen, is verboden. Het niet-naleven hiervan leidt tot een boete van €50 per overtreding.

Verwijder sieraden voordat u onze faciliteiten betreedt. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte producten aan het water toe te voegen. Als u hier tegenin gaat, worden de kosten voor schade op u verhaald.

Het nuttigen van zelf meegebrachte voedings- en drankwaren is verboden. Roken en het gebruik van verdovende middelen zijn strikt verboden. Bij overtreding wordt uw bezoek onmiddellijk beëindigd en worden de kosten voor het verwijderen van de rookgeur aan u doorberekend.

Schade en Overlast

Als u schade veroorzaakt aan onze faciliteiten door onzorgvuldig gebruik, bent u verantwoordelijk voor de vergoeding. Siesta39 is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan uw eigendommen. Draag geen kostbare sieraden. Het is belangrijk om de rustige sfeer te behouden en luide muziek te vermijden. Wij behouden ons het recht voor om personen te weigeren die onder invloed zijn, agressief gedrag vertonen of met andere doeleinden dan ontspanning onze wellness bezoeken.

Als gast bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van onze faciliteiten. Siesta39 kan in geen geval verantwoordelijk worden gehouden voor ongevallen of voor lichamelijke of materiële schade die wordt veroorzaakt door verkeerd gebruik van onze faciliteiten.

Annulering of Wijziging Reservering

Geen restitutie of tegoed wordt verstrekt als u niet op tijd annuleert. Last minute boekingen kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Aanbetalingen worden niet terugbetaald.