Siesta 39

Elke kamer is uniek

Onze kamers

Hier treft u een overzicht van de drie prachtig ontworpen kamers die wij aanbieden in onze privé spa. Elk van deze kamers is uniek vormgegeven en ingericht, met de bedoeling om verschillende sferen en ervaringen te creëren, die bijdragen aan uw persoonlijke wellness reis.

Onze kamers zijn ontworpen met uw comfort en ontspanning in gedachten, en vormen de perfecte basis voor een onvergetelijk spa-verblijf.

Ontdek de unieke kenmerken van elke kamer en kies de ruimte die het beste aansluit bij uw behoeften en wensen. U bent slechts een paar klikken verwijderd van uw droom-spa ervaring. Geniet van de ontdekkingstocht!

Kamer Dorado

Een warme en luxe kamer met goudkleurige accenten. Goud staat voor innerlijke wijsheid, ontspant en geeft veiligheid. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen.

Sauna Whirlpool Stoomdouche Sfeerhaard Boxspring Keuken
Reserveren

Kamer Rosa

Een romantische kamer met roze en antraciet kleurtinten. Een rustige en zachte ruimte gecombineerd met alle moderne luxe. De ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen.

Sauna Whirlpool Stoomdouche Sfeerhaard Boxspring Keuken
Reserveren

Kamer Plata

Een elegante kamer met zilveren en antraciet kleur tinten. Deze ruimte is elegant, modern, rustig en straalt sereniteit uit. U kunt hier heerlijk relaxen met maximaal 2 personen.
Mogelijk met overnachting.

Sauna Whirlpool Stoomdouche Sfeerhaard Boxspring Keuken
Reserveren