Siesta 39

Kamer Dorado

Een warme en luxe kamer met goudkleurige accenten. Goud staat voor innerlijke wijsheid, ontspant en geeft veiligheid. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen.

Sauna
Whirlpool
Stoomdouche
Sfeerhaard
Boxspring
Keuken

Omschrijving Kamer Dorado

Trakteer uzelf op de ultieme luxe van onze kamer Dorado, een exclusieve privé spa-kamer. Deze oase van rust straalt warmte en verfijning uit, waarbij subtiele gouden accenten de sfeer van verwennerij en rust versterken. In kleurtherapie staat goud bekend om het bevorderen van innerlijke wijsheid, ontspanning en een gevoel van veiligheid - de ideale sfeer voor totale ontspanning en vernieuwing.

Ontworpen om een intieme ervaring voor maximaal twee personen te bieden, is de kamer Dorado voorzien van allerlei faciliteiten om uw comfort en welbevinden te garanderen. Laat u onderdompelen in luxe met de sauna, whirlpool en stoomdouche. Geniet van de warmte van de sfeerhaard en het comfort van de tweepersoons boxspring, terwijl de smart tv en muziekinstallatie de perfecte achtergrond bieden.

Daarnaast is de kamer Dorado uitgerust met een kleine keuken en een koelkast die, op uw verzoek, gevuld kan worden met champagne, cola, red bull en/of water. Zo kunt u ook tijdens uw spa-ervaring van verfrissende drankjes en lichte versnaperingen genieten.

Arrangementen

Maak uw bezoek aan kamer Dorado nog specialer door gebruik te maken van onze arrangementen. Mist u iets, laat het ons weten bij uw reservering. We denken graag met u mee om uw ervaring perfect te maken.

Bekijk alle arrangementen >