Siesta 39

Kamer Rosa

Een romantische kamer met roze en antraciet kleurtinten. Een rustige en zachte ruimte gecombineerd met alle moderne luxe. De ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen.

Sauna
Whirlpool
Stoomdouche
Sfeerhaard
Boxspring
Keuken

Omschrijving Kamer Rosa

Welkom in de romantische wereld van Kamer Rosa, een privé spa-kamer die de perfecte mix van rust en elegantie biedt. De roze en antraciet tinten vormen samen een serene en zachte sfeer, versterkt door alle moderne luxe die deze kamer te bieden heeft. Kamer Rosa is speciaal ontworpen voor twee personen, waardoor het de ideale plek is voor een intieme en ontspannende ervaring.

Kamer Rosa beschikt over een scala aan faciliteiten voor uw comfort. Geniet van de sauna, whirlpool en stoomdouche om uw zintuigen te verwennen en uw lichaam te reinigen. De sfeerhaard en tweepersoons boxspring dragen bij aan de romantische sfeer, terwijl de smart tv en muziekinstallatie de perfecte achtergrond vormen voor uw ontspanning.

Daarnaast is Kamer Rosa uitgerust met een kleine keuken en een koelkast die, op uw verzoek, gevuld kan worden met champagne, cola, red bull en/of water. Zo kunt u ook tijdens uw spa-ervaring genieten van een verfrissend drankje of een lichte versnapering.

Arrangementen

Maak uw verblijf in Kamer Rosa nog specialer met onze arrangementen. Mocht u iets missen, laat het ons dan weten bij uw reservering. We denken graag met u mee om uw ervaring perfect te maken.

Bekijk alle arrangementen >