Siesta 39

Kamer Plata

Een elegante kamer met zilveren en antraciet kleur tinten. Deze ruimte is elegant, modern, rustig en straalt sereniteit uit. U kunt hier heerlijk relaxen met maximaal 2 personen.

Sauna
Whirlpool
Stoomdouche
Sfeerhaard
Boxspring
Keuken

Omschrijving Kamer Plata

Verwelkom jezelf in de stijlvolle ambiance van Kamer Plata, onze exclusieve privé spa-kamer. De met zilveren en antraciet gebruikte accenten, belichaamt deze kamer een serene moderniteit en verfijning. Speciaal voor twee personen, biedt het een perfecte plek voor ontspanning en een ontsnapping uit de hectiek van het alledaagse leven.

Kamer Plata heeft een breed aanbod aan faciliteiten die je verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Geniet van de sauna, de whirlpool of de stoomdouche. De sfeervolle haard en het tweepersoons boxspring bed verhogen het luxegevoel, terwijl de smart tv en het audiosysteem bijdragen aan de ambiance.

Daarnaast heeft Kamer Plata een compacte keuken met een koelkast, die naar wens kan worden gevuld met champagne, cola, red bull en/of water.

Arrangementen

Maak je bezoek aan Kamer Plata nog unieker met onze speciale arrangementen. Mis je iets? Laat het ons dan weten bij je reservering. We streven ernaar om aan al je verzoeken te voldoen.

 

Bekijk alle arrangementen >